Ferratum, Koroton & Joustava

Ferratum

  • Korottomat lainat 300 euroon saakka, yli menevissä korko
  • Suomalainen edelläkävijä
  • Maksuton asiakaspalvelu ja lainahakemus
  • Nopea lainapäätös, rahat hetkessä tilille
  • Käytössä myös mobiilipalvelut

Vapun koodi, laina ilman nostokuuja VAPPU18 - Käytä kassalla ellet saa muuten alennusta näkyville. Voimassa 2.5.2018 saakka. Luottopäätös välittömästi!

Voit hakea Ferratumin kautta lainaa aina 3000 euroon saakka, mutta ennen kuin haet lainaa heidän kauttaan valitse lainatyypeistä sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Ferratum tarjoaa kolmea erilaista lainatyyppiä. Pienemmät lainat saat käyttöösi uutena asiakkaana ilman korkoa ja muita kuluja, mutta yli 300 euron lainoissa on jo korko mukana. Lue alta lisää heidän tarjoamistaan lainatyypeistä.

Ferratum Koroton -pikavippi

Koroton-pikavippi on tarkoitettu vain uusille asiakkaille. Lainaamme 50-300 euroa ilman korkoja ja muita kuluja 7-30 päivän maksuajalla. Koroton-pikavippiin ei liity piilokuluja tai sitoumuksia. Voit hakea lainaa helposti netissä pankkitunnuksillasi. Lainahakemus käsitellään nopeasti ja myönnetyt lainat maksetaan tilille hetkessä.

Joustava -kulutusluotto

Joustava on tarkoitettu joustoa talouteensa haluaville. Kulutusluotto on järkevä ja turvallinen, se tasapainottaa raha-asioitasi. Sinulla on mahdollisuus lyhentää lainaa juuri sinulle sopivissa kuukausierissä ja halutessasi voit maksaa koko lainan pois kerralla, ilman erillisiä kustannuksia. Maksettavan vähimmäiserän on oltava minimissään 150 euroa tai 12,5% lainasummasta. Ferratum Joustava -kulutusluotolla voit milloin vain nostaa vakuudetonta lainaa 2000 euroon asti ilman kiinteitä kuukausimaksuja. Kun haet kulutusluottoa kerran, se on sinulla käytössä aina. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Lainahakemuksen voit tehdä helposti ja nopeasti netissä.

PlusLaina -kertalaina

PlusLaina on tarkoitettu Ferratumin nykyisille, yli 21-vuotiaille asiakkaille. PlusLaina on kertalaina, jota on mahdollista saada asiakkaan valinnan mukaisesti 2000-3000 euroa 12-24 kuukauden laina-ajalla. Ferratum tekee lopullisen päätöksen asiakkaalle myönnettävän lainan määrästä ja laina-ajasta luottoharkinnan yhteydessä tehtävän pisteytyksen ja hakijan aikaisemman luottohistorian perusteella. Yritys maksaa myönnetyn lainan määrän kerralla asiakkaan tilille. Ferratum Pluslainaa voi hakea kätevästi netissä.

Puhelin: 0800 166 308 (maksuton)
Fax: 020 741 1612
Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee maanantaista lauantaihin klo 8-22 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Osoite:
Ferratum Finland Oy
Asiakaspalvelu
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.