Ferratum Business yrityslaina

Ferratum Business

Yrityslainaa myöntävä Ferratum Business on yksi yrityslainojen markkinajohtajia. Kuluttajamarkkinalla hyvää mainetta niittävä Ferratum on myös yrityslainaamisen spesialisti. Heiltä löytyy vakuudetonta yrityslainaa joustavasti ja nopeasti kaiken kokoisille yrityksille

Yrityslaina saman päivän aikana

Lainasummat aina 250.000 euroon saakka ja voit saada lainan jo saman päivän aikana yrityksesi käyttöön. Kaikki tapahtuu online-hakemuksella ja tunnistaudut yrityksen päättäjänä verkossa. Kokeile heti ja katso millaisen yrityslainatarjouksen Ferratum tarjoaa teidän tarpeeseenne. Rakennusliikkeet, sähkötyöpalvelut, kauppiaat ja palveluyrittäjät ja kaFikki muut toimialat. Ferratumin yrityslainaa voivat hakea kaikki yritykset toimialasta rippumatta.

Tutustu Ferratumin yrityslainaan -palveluun tai katso kaikki yrityslainat

Yrityslainaa 250 00 euroon saakka

Yritysluottoja tarjoava Ferratum Business  tarjoaa yrityslainaa seuraavilla eduilla,

  • Lainaa jopa 250 000 euroa
  • Reaalivakuudettomat lainat = ei tarvitse laittaa vakuudeksi esimerkiksi yrityksen liiketilaa, omistajan kotia tai kesämökkiä
  • Läpinäkyvät ehdot
  • Jopa 24 kuukauden laina-aika, kuukausilaskutus.
  • Helppo prosessi ja vain 5 minuutin hakemuslomake.
  • Kassavirtaan perustuvat päätökset. Luoton myöntö ei perustu pelkkään luottoluokitukseen.
  • Henkilökohtainen palvelu ja Ferratumin asiakaspalvelijat ovat aina vain soiton päässä valmiina auttamaan sinua.

 

Ferratum Business yrityslaina on nopea ja vaivaton rahoitusratkaisu

Yrityslaina on pienelle ja keskisuurelle yritykselle täydellinen ratkaisu, kun käyttöpääomaa halutaan lisätä nopeasti mutta laskujen myyminen ei houkuta. Ajantasainen reagointi on yritysmaailmassa tärkeää ja Ferratum Business tarjoaa siihen markkinoiden nopeinta yrityslainaa.

Ferratumi yritysluotto on selkeästi hinnoiteltu. Laina maksetaan takaisin enintään 12 kuukauden kuluessa. Laina maksetaan takaisin kuukausittain maksettavin tasaerin. Kulut on siten helppo ennakoida yrityksen taloudenpidossa.

Yrityksen luottokelpoisuus perustuu Ferratum Busineksen tilanteessa yleensä katsoen riittävään kassavirtaan ja siihen, että olette hoitaneet yrityksen muut raha-asiat moitteettomasti. Yrityslainaa saadaksesennne tulee yrityksen olla ollut toiminnassa vähintään 24 kuukauden ajan. Lisäksi yritykselläsi on oltava suomalainen osoite ja pankkitili, eli pankkitili tulee olla kotimaisessa pankissa.

Mikä Ferratum Business on?

Ferratum Business toimii jo kahdeksassa maasaa ympäri euroopan. Ferratum keskittyy sataprosenttisesti auttamaan pieniä yrityksiä niiden rahoitustarpeissa, toki suuremmatkin voivat hakea Ferratumin lainoja.

Ferratum Business on osa Ferratum Group, joka on Euroopan johtavaa rahoitusyhtiötä.  Emoyhtiö Ferratum Group on listattu Frankfurtin pörssissä ja toimii yli 25 maassa ympäri maailman.

Ferratum jos joku ymmärtää, että liiketoiminta yrityksissä kehittyy nopeasti ja perinteinen pankkien tarjoama rahoitus ei ole aina ulottuvillasi, riittävän nopea tai muuten vastaa tarpeisiisi riittävän nopeasti kuten lainoihin liityvät kysymykset. Vastaus laina-asioihin halutaan useimmiten heti ja siinä Ferratum loistaa. Ferratum loi yrityslainamarkkinan tarjotakseen käyttöpääomaa pienyrityksille silloin, kun tarve on suurimmillaan.

Ferratum Busineksen teknologia ja asiantunteva tiimi ovat kulmakivet, joiden avulla Ferratum pystyy hyväksymään yrityslainoja nopeammin ja useammin – täysin ilman reaalivakuuksia, pitkiä haastatteluja tai hankalia paperitöitä.

Tutustu Ferratumin yrityslainaan -palveluun lisää ja tee halutessasi yrityslainahakemus.

 

Jätä kommentti