Fellow Finance: lainaa ilman piilokuluja

 • Fellow Finance Oy logoLainaa 400 – 10.000€
 • Lainan kk-erä alkaen vain 36€
 • Edullinen ja aina kiinteä lainakorko, korko alkaen 8 %
 • Saat laina-aikaa jopa 36 kk
 • Ei vaadi vakuuksia tai takaajia
 • Täysin maksuton ja täysin sähköinen lainahakemus
 • Rahat tilillesi saman päivän aikana

Lainan haku

Lainaa Fellow FinanceltaFellow Finance on Euroopan edistyksellisin ja aito, täysin suomalainen vertaislainapalvelu. Suomalainen Fellow Finance tarjoaa lainoja, tarkemmin kulutusluottoja 400 euroa – 10.000 euroa aina ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki Fellow Financella myönnetyt lainat ovat täysimääräisesti lainanhakijan kerralla nostettavia lainoja ja ne maksetaan kuukausittain tasaerin lyhennettävänä takaisin. Lainanhakijalle Fellow Finance laina on aina todella selkeä, edullinen, nopea. Voidaan sanoa että tässä on todella yksinkertainen rahoitusratkaisu moneen eri lainatarpeeseen. Fellow Financen lainoissa ei ole monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita, kuten monissa markkinoiden lainoissa on.

Tämän lainantarjoajan lainan voi saada Suomessa vakituisesti asuva ja vähintään 20-vuotias henkilö. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot. Lainanhakija saa heti maksuttoman luottopäätöksen sähköisen lainahakemuksen päätteeksi. Usein hakijalta vaaditaan palkkakuitti tai vastaavanlainen tosite säännöllisistä tuloista. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen luotto maksetaan välittömästi lainanhakijan tilille.

Lainaesimerkki, 6000 euron laina, 36 kuukauden maksuaika

Kuluttajansuojalain mukainen, lainan todellinen vuosikorko laskettuna Fellow Financen myöntämälle tyypilliselle 6000€ lainalle 36 kk:n laina-ajalla on 24,1 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15 % lainakoron lisäksi lainanvälitys- ja tilinhoitopalkkio.

Yhteystiedot:

Fellow Finance Oy
Ratakatu 1 b
00120 HELSINKI

Puhelin 0203 80101
Klo 10.00-16.00 (vain arkisin)

Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Onko sinulla Fellow Finance kokemuksia? Kerro niistä alta löytyvässä kommentointiosiossamme.

7 kommenttia artikkeliin ”Fellow Finance: lainaa ilman piilokuluja”

 1. Heips!
  Ei ole hyvää sanottavaa kun puolet lainasta välityskuluja.Luonnollista etten hyväksynyt, sanon tuota melko huijaukseksi. Ja korko 23,8%

  Vastaa
 2. Maksaessa laskuni tapahtui virhe,jäi 10 euroa vajaaksi.summan piti olla114.50 ja maksoin vahingossa 104.50.Nyt on evätty lainan korotus koska en ole hoitanut maksut ajallaan.Joskus voi asiat olla kympistä kiinni.Koskahohan saan puhtaat paperit????

  Vastaa
 3. Yhdistelmä lainat on helppoa ja auttaa lisäämään vuotuiset säästöt. Autamme yhdistämällä lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi maksutta. Tämä yksin tuo jopa useita satoja euron säästöt vuodessa. Myös vertaamalla eri laina tuotteita, korot voit löytää halpa ratkaisu.

  Vastaa
 4. Lainan hakeminen toimii todella heikosti. Liite tietojen lähettäminen vain huijausta, eivät mene perille oikeaan osoitteeseen. Epämääräiset viestit ja huonot ohjeet. Kaikinpuolin amatöörimäinen sivusto.

  Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.