Everyday: Lainaa 20 – 2000 euroa

 

Everyday joustoluotto 21- 75 -vuotiaille:

  • Lainaa 20 - 2000 euroa
  • Vakuudeton laina
  • Ei vuosimaksua, ei piilokuluja

Everyday joustoluotto ilman piilokuluja

Everyday on joustoluotto 21- 75 -vuotiaille. Joustoluotto toimii kuin kännykässäsi olisi luottokortti, joka tarjoaa 2000 euron luottorajan ilman kiinteää vuosimaksua tai piilokuluja.

Käytettävissä olevan luottorajan puitteissa on mahdollista nostaa rahaa tilille tai tehdä kuluttomia verkkokauppaostoksia Everyday -laskulla. Nostoprovisio on 15%.

Lainahakemus ja rahan nostaminen

Sopimuksen tekeminen on ilmaista ja veloitus tulee ainoastaan Everyday- joustoluoton käytöstä. Everyday on joustava vaihtoehto luottokortille ja kulutusluotolle, lisäksi se on helppo käyttää missä vain, tarvitset vain oman kännykän tai pääsyn nettiin.

Maksuaika

Lainalla on keskimäärin 45 päivää maksuaikaa. Kuluvana kuukautena tehdyt nostot maksetaan vasta seuraavan kuun lopussa. Lasku lähetetään kerran kuussa ja sen voi suorittaa kerralla koko saldon tai hyödyntää osamaksuominaisuutta. Osamaksulla maksettaessa minimilyhennys on 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20 €. Minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuun laskutusjaksolle kuukausikorkoa 5 %.

Korko

Kiinteä korko. Korko määräytyy sen mukaan paljonko pidät luottoa käytössäsi. Jos et nosta lainaa et maksa korkoakaan. Avoimelle saldolle tulee 5 prosenttiyksikön nimelliskorko.

Palveluajat lainan nostoon

Lainansaajan on mahdollista käyttää OPR-Online 24h -palvelua. OPR-Online on asiakkaan henkilökohtainen laina- ja laskutusasioiden hallinnointipalvelu, joka palvelee osoitteessa www.everyday.fi ympäri vuorokauden. Sieltä voi ajantasaisesti seurata ja hallinnoida omia laina- ja laskutustietoja, tulostaa laskun, tehdä noston, tulostaa lainasopimuksen, muuttaa luottorajaa ja paljon muuta.

Yhteystiedot

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI

Puhelin: 020 741 2030 (arkisin klo 8-20)

Sähköposti: asiakaspalvelu(at)everyday.fi

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.