Euro24 tililuotto

Euro24.fi

euro24-logoEuro24.fi on yritys, jonka kautta on mahdollista saada kulutusluottoa 100-2000 euroa. Haluttuja luottoja myöntää suomalainen RR Finance Finland Oy, jonka päätoimialaa on kuluttajaluottojen myöntäminen sekä rahoitus. Yrityksen toimenkuvaan kuuluu kehittää ja tarjoata kuluttajille luotettavia ja kehittyneitä rahoitusalan tuotteita, joiden avulla lainanhakija helpottaa rahoitustarpeitaan. RR Finance Finland Oy toimii yhdessä rahoitusalaa valvovien viranomaisten kanssa, alan ja tuotteiden turvallisuuden varmistamiseksi.

[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]
  • Lainaa 100-2000 euroa, ilman vakuuksia tai takaajia
  • Veloitukseton lainahakemus
  • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja
  • Nopea luottopäätös
[/su_list]

Euro24.fi lainanmyöntöperiaate

Euro24.fi myöntää lainaa oikeustoimikelpoiselle, 21-69 vuotiaalle, hakijalle. Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa eikä hänellä saa olla luottohäiriömerkintöjä. Tehty lainahakemus on aina henkilökohtainen ja lainanmyöntäjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä se. Luoton hakijan on annettava lainanmyöntäjälle taloudellista tilannettaan koskevia tietoja, joiden avulla arvioidaa hakijan maksukyky.

Hakija saa päätöksen haetusta luotosta hetkessä ja rahan Euro24.fi pyrkii maksamaan 15 minuutissa lainapalvelun ollessa avoinna. Lainaa on mahdollista saada 2000 euroa, mutta lainansaaja voi nostaa siitä vain tarvitsemansa summan ja maksaa pelkästään siitä. Euro24.fi perii lainan nostoprovisiota 18,9 prosenttia jokaisesta nostettavan erän määrästä.

Kuukausittaisen lainanlyhennyksen minimierä on 20 % laskutushetkellä olevasta avoimesta saldosta, mutta minimissään 100 euroa. Avoin maksettava summa sisältää nostetun luoton sekä siitä tulevan provision ja kertyneen kuukausikoron. Korko on 9,9%.

Esimerkki lainasta:

Nostosumma 1500 euroa
Nostosta aiheutuvat kulut 283,50 euroa
Yhteensä 1783,50 euroa
Tai erissä 356,70 euroa

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-pe klo 8-22
la klo 10-18
su klo 10-16
Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse osoitteessa: asiakaspalvelu (at) euro24.fi , lainahakemukselle pääset tästä.

Postiosoite
euro24
RR Finance Finland Oy
Linnankatu 13 a A
20100 Turku

Kokemuksia Euro24.fi palvelusta?

Saitko lainan helposti ja hyvin ehdoin? Oliko lainan tilille maksu nopea? Ole hyvä ja kommentoi alle ja auta muita lainanhakijoita päätöksenteossa kun he hakevat lainaa. Löydät vastaavia lainanantajia lisää tästä.

Tarvitsetko enemmän kuin 2000 euroa? Katso 3000 euron lainaajat tästä. Jos etsit edullisinta pikavippi -lainaa, löydät sen takuulla tästä. Korko 0%. Kulut 0%. Uusille asiakkaille.

Yksi kommentti artikkeliin ”Euro24.fi”

  1. Laina oli kyllä helppo ja hyvinkin nopea nostaa, mutta takaisinmaksu onkin sitten eri asia. Laskua saa alkaa metsästämään itse ja sen lisäksi lähetellään maksuhuomautuksia lisäkuluineen kun lasku on ’kuulemma’ jo lähetetty kuukausi sitten. En suosittele tästä syystä.

    Vastaa

Jätä kommentti