Etua.fi – kilpailuttaa lainatarjoukset

  • Etua.fiEtua.fi on ainutlaatuinen palvelu
  • Saat takuulla hyvän lainatarjouksen
  • Syöttämilläsi tiedoilla haetaan tarjoukset useimmista pankeista

[animate]Loistava palvelu: Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen useammalta lainan antajalta – valitse paras ja rahat ovat tililläsi nopeasti. [/animate]

Etua Oy on 2008 perustettu, pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. se on Suomen ensimmäinen alallaan ja yrityksen tavoitteena on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa, kuten lainan hankkimisessa ja tarjoaa sekä kulutusluottoja, että asuntolainoja.

Etua.fi toimii yhteistyössä Suomen johtavien finanssi- / rahoitusalan toimijoiden kanssa. Näin ollen he pystyvät tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat rahoitusalan tuotteet. Etua ei itse myönnä lainoja, vaan välittää verkkopalvelun kautta syötetyt lainahakemukset eteenpäin yhteistyökumppaneilleen.

Olipa kyseessä sitten kulutusluotto, remonttilaina, autolaina, matkalaina tai ihan muuten vaan laina ilman vakuuksia tai jopa asuntolaina, voit kääntyä asiassa Etua.fi palvelun puoleen. Edellä mainituissa, sekä monissa muissa rahoitustarpeissa Etua.fi mahdollistaa löytämään parhaan lainatarjouksen.

[quote]Etua.fi palvelu on aina kuluttajalle maksuton.[/quote]

Etua Oy on pankki- ja rahoitusalasta riippumaton toimija joka sopii ihmiselle jolle on tärkeää palvelun helppous, läpinäkyvyys, luotettavuus ja ennen kaikkea tietoturva. Etua.fi lainapalvelu käsittelee kaikki hakemukset verkkopuolella salatun yhdeyden läpi sekä täysin puolueettomasti. Etua.fi asiakas saa tarjoukset sähköpostiinsa tai vaihtoehtoisesti kirjepostina suoraan rahoitusyrityksiltä, ilman välikäsiä. Palvelu on kuluttajalle täysin ilmaista.

Etua Oy on 100% suomalainen osakeyhtiö,  jonka omistavat pieni ryhmä yksityishenkilöitä ja suuri suomalainen mediatalo Sanoma News. Etua.fi on yritys, jonka omistajat edustavat pitkäaikaista ja laaja-alaista kokemusta rehellisessä, suomalaisessa yritystoiminnassa, mukaan lukien pankki- ja rahoitustoimiala sekä totta kai media-ala. Etua.fi yhteistyökumppaneita ovat Aktia, Danske Bank, LähiTapiola, Santander, Svea Direct, BIGBANK, LHV, Halens Yksityislaina, Collector, Lainaamo sekä Euroloan, joten lainan myöntäjiä löytyy yhä kasvavassa määrin eikä lainan myöntäminen jää ainakaan tarjonnasta kiinni. Kulutusluottovertailu.info suosittelee Etua.fi lainapalvelua lainasummaan katsomatta.

Etua.fi lainapalvelu on avoinna arkisin kello 10-15

Yritys lainan takana: Etua Oy
Käyntiosoite: Ludviginkatu 3-5 A 00130 Helsinki

Puhelin: 09 2316 3611 (arkisin klo 10–15)
Sähköposti: [email protected]

8 kommenttia artikkeliin ”Etua.fi – kilpailuttaa lainatarjoukset”

Jätä kommentti