Ekstraluotto

Extraluotto lainaa 3000 euroa

Extraluoton tärkeimmät tiedot:

  • Rahat tilille helposti ja nopeasti
  • Luotettava palvelu
  • Suurin tililuotto

Extraluotto myöntää lainaa 3000 euroon saakka

Ekstraluotto on lainapalvelu, joka tarjoaa markkinoiden suurimpia summia tililuotolle. Lainaa on mahdollista saada jopa 3000 euroa arjen yllättäviin rahatarpeisiin.

Lainaa on vaivaton hakea ja lainapäätöksen saa nopeasti. Helppotäyttöinen hakemus löytyy yrityksen verkkosivuilta. Luotettava Ekstraluotto myöntää lainaa luottokelpoisille, 21 vuotta täyttäneille hakijoille. Lainan hakijan tulee kuitenkin olla alle 70-vuotias, raha-asiansa hyvin hoitanut Suomen kansalainen. Ekstraluotto velvoittaa, että hakijalla on Suomessa sijaitseva postiosoite, kiinteä asuinpaikka sekä toimiva matkapuhelinliittymä. Kun hakija on saanut myönteisen lainapäätöksen, myönnetty laina siirtyy nopeasti ilmoitetulle tilille. Raha siirretään palvelun aukioloaikana, muutaman minuutin kuluessa.

Lainanantaja sekä lainansaaja määrittävät yhteisellä sopimuksellaan Ekstraluotto- tililuoton kokonaisluottolimiitin. Lainansaajan on mahdollisuus tehdä nostoja tililleen vapaasti sen mukaan mitä sopimuksen luottolimiitiksi on sovittu. Kaikki nostot vähennetään käytössä olevasta lainan määrästä.

Ei kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua

Ekstraluoton lainassa ei ole kuukausi, tai vuosimaksuja. Lainan saanut maksaa lainaa käyttäessään nostoprovision, joka on 19 prosenttia jokaisesta nostetusta summasta. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, pienin lyhennyserä on 20% laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta.

Ekstraluotto laskuttaa kuitenkin vähintään 50 euroa ja suurin laskutussumma on 400 euroa. Jos avoin saldo on alle 50 euroa, tulee lainanlyhennyksen kattaa koko avoin summa. Lainan saldoon kuuluu nostetun lainan määrä, sen nostamisesta aiheutuneet provisiot sekä kuukausikorko.

Asiakkaalle tarjotaan korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 vuorokautta. Lainan nostosta aiheutuvat sivukulut, kuten esimerkiksi matkapuhelimen käytöstä aiheutuneet kulut, maksaa aina lainansaaja. Laina on mahdollista maksaa joko kertamaksulla kokonaan tai kuukausierissä.

Ensimmäisen laskun eräpäivä on vasta seuraavan kuukauden lopussa.

Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Avoinna arkisin 8.30-22, viikonloppuna 11-19
Puhelin 03 3399 3604 (vain pvm)

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.