Ege pikalaina

Ege on pikavippi kohtuukuluin

Ege.fi on edullinen vippi[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Vaivaton lainahakemus
  • Lainaa 20 – 70 vuotiaille
  • Tilillä jopa 30 minuutissa Expressinä
[/su_list]

Ege on yksityinen pikalainan myöntäjä

Pikavippi on vaivaton keino järjestää joustoa henkilökohtaiseen talouteen. Elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa silloiset varat ja hankinnat eivät aikataulullisesti kohtaa. Esimerkiksi päivittäin tarvittava kotitalouskone saattaa rikkoutua ja palkkapäivään on vielä aikaa. Tai pitkään suunniteltua ulkomaanmatkaa varten ei ole juuri tarjouksen hetkellä rahaa.

Puhumattakaan yllättävästä sairastumisesta, jolloin rahaa tarvitaan nopeasti lääkärikuluihin ja lääkkeisiin. Pikalaina voi tällaisissa tapauksissa olla helpoin tai joustavin ratkaisu.

Pikalainoja kritisoidaan usein siitä, että lainojen vuotuinen korko on korkea, niin ei se välttämättä ole oikea mittari. Jokaisessa luotossa on kiinteä kulu, joka maksetaan lainan noston yhteydessä, oli kyse sitten pikavippiyhtiön tai pankin myöntämästä lainasta.

Lainaa vakuudetta myöntävä Ege on yksityinen yritys, joka on osa isompaa yritysryhmää. Ege on toiminut jo useita vuosia, Suomessa jo vuodesta 2009. Jatkuvasti kehittyvän yrityksen filosofia ja palvelukonsepti perustuu tyytyväisiin kanta-asiakkaisiin, joille tarjotaan erilaisia kampanjoita sekä tarjouksia.

Egen tarjoamaa lainaa myönnetään jokaiselle luottokelpoiselle, vähintään 20-70 vuotiaalle, hyvin raha-asiansa hoitaneelle hakijalle. Luottoa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia, mutta hakijalla tulee olla säännöllisiä tuloja. Yritys lainaa asiakkailleen rahaa 100 eurosta 2800 euroon limiitin puitteissa. Ensimmäiseen yli 100 euron ensilainaan Ege pyytää toimittamaan tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta.

Lainahakemus on vaivaton ja sen voi lähettää Egen verkkosivuilta, kirjautumalla turvallisesti pankkitunnuksilla yrityksen järjestelmään. Hakemuksessa tiedustellaan hakijan talouteen liittyviä kysymyksiä, jotka vaikuttavat luottopäätökseen. Positiivisen luottopäätöksen jälkeen, laina siirretään hakijan tilille kahden työpäivän kuluessa tai tarvittaessa Ekspress-palvelulla viimeistään 30minuutin kuluessa. Egen suuremmat ja pidemmällä laina-ajalla olevat lainat ovat vuosikorolla mitattuna selvästi edullisempia, jopa markkinoiden halvimpia pikalainoja. Tämä siksi, että kiinteän, jokaiseen lainaan liittyvän kustannuksen osuus on prosentuaalisesti pienempi suhteessa pääomaan. Luoton koronmaksuvelvollisuus alkaa silloin, kun luotto on annettu pankille siirrettäväksi pankkitilille. Jos luottoon liittyy erillinen koroton aikajakso, ilmoitetaan lainan saajalle kyseisestä edusta lainan noston yhteydessä. Lainanhakija maksaa vielä suorittamatta olevalle pääomalle vuotuista korkoa lainasopimuksen mukaan. Korko vaihtelee, tällä hetkellä se on 51 %, ja se koostuu marginaalista 50 % lisättynä korkolain (20.8.1982/633) mukaisella viitekorolla.

Lainan takaisinmaksu riippuu lainan määrästä. Jokaiselle lainalle määritellään pituus lainasopimuksessa. Lainanmaksua varten, hakija saa laskun sähköpostiin ja lasku on nähtävillä myös Egen itsepalvelussa.

Ege Finance Oy , katso yritystiedot tästä
Bulevardi 7
00120 HELSINKI

Puhelin 0600-15858 (1,20 €/min)
[email protected]

Avoinna:
Ma – Pe: klo 09-17

2 kommenttia artikkeliin ”Ege on pikavippi kohtuukuluin”

Jätä kommentti