Credento

Credento lainaa nopeasti[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Lainaa 100-3000 euroa ilman vakuuksia
  • Helppo ja nopea lainahakemus
  • Maksuaikaa jopa 60 kuukautta[/su_list]

Credento on yksi Ruotsin johtavia lainanantajia ja tarjoaa lainaa myös suomalaisille

Credento on laina, jonka antajana on Suomen sivuliike, TF Bank AB. Toiminta on alkanut Ruotsista jo vuonna 1987, Suomessa lainaa on myönnetty vuodesta 1999 alkaen. Credento -kulutusluottoa tarjotaan läpinäkyvällä hinnoittelulla ja säästötilin saa kilpailukykyisellä korolla. Yritys on turvallinen, se käyttään asiakkaan ja verkkosivujen välistä yhteyden suojausmenetelmää. Sen ansiosta kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä, mitään asiakkaan lähettämiä tai vastaanottamia tietoja.

Lainaa 22 vuotta täyttäneille

Credento -kulutusluottoa voi hakea yli 22-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijalla tulee olla julkinen matkapuhelinnumero eikä hänellä sovi olla maksuhäriömerkintää. Nopea ja vaivaton lainahakemus tehdään Credenton verkkosivuilla.

Hakija saa välittömästi lainapäätöksen. Kulutusluottoa voi hakea 100 eurosta aina 3000 euroon. Maksuaikaa luotolla on viiteen vuoteen asti, sopimuksesta ja lainasummasta riippuen. Credenton myöntämä laina on niin kutsuttu annuiteettilaina, eli luotonsaaja maksaa lainaa takaisin kuukausittain saman suuruisen erän.

Luoton todellinen vuosikorko on 25,14 %, silloin kun myönnetty lainasumma on 3000 euroa, takaisinmaksuaika 5 vuotta, nimelliskorko 16,96 %, nostopalkkio 99 euroa sekä tilinhoitomaksu 6,99 euroa kuukaudessa.

Tällöin lainan kokonaiskulut ovat yhteensä 2036 €. Lainan korko on vaihtuva ja koronmuutoksesta johtuen, takaisinmaksuaika muuttuu, mutta lainansaajan kuukausierä pysyy samana kuin ennen.

Kaksi maksuvapaata kuukautta

Credento myöntää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta, tarpeen vaatiessa. Maksuvapaat kuukaudet edellyttävät ensin neljää hyvin hoidettua laskua. Maksuvapaan kuukauden korot sekä kulut lisätään lainapääomaan. Kulutusluoton takaisinmaksuaika pitenee vastaavasti.

YHTEYSTIEDOT:

Credento / TF Bank AB, Suomen sivuliike
PL 5600, 00002 Helsinki
0206 90681
info @ credento.fi

 

3 kommenttia artikkeliin ”Credento”

Jätä kommentti