Bondora lainaa 500 – 10 000 euroa

Bondora lyhyesti:

Bondora tarjoaa lainaratkaisuja

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 10 000 euroa
  • Laina-aika jopa 5 vuotta
  • Helppotäyttöinen verkkohakemus
Jatka Bondora -palveluunHae tästä Bondora lainaa

Bondora on isePankur AS:n suomen sivuliike

Bondora tarjoaa yksityislainaa nopeasti ja huokeasti. Oman pikkulainahakemuksen voi jättää muutamassa minuutissa omalta kotisohvalta ja lainapäätöksen saa tuossa tuokiossa. Bondoran myöntämä laina on kätevä ja se tarjoaa erittäin joustavan ja edullisen vaihtoehdon pankkiketjujen tarjolla oleville lainoille. Bondoran lainaa on tarjolla Suomen lisäksi myös Virossa, Espanjassa sekä Slovakiassa.

Bondoran lainaa on saatavilla 500 eurosta aina 10 000 euroon asti, ilman vakuuksia. Lainaa hakiessa on otettva huomioon ettei hakijalla ole maksurästejä tai luottohäiriömerkintöjä. Lainanhakijan tulee saada riittävän korkeaa palkkatuloa, jotta kuukausittaiset kulut tulee katetuksi.
Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen, raha maksetaan hakijan Bondorassa olevalle henkilökohtaiselle asiakastilille, arkipäivisin, mahdollisimman nopeasti. Bondoran asiakastililtä rahan voi siirtää oman pankin vastatilille.
Lainan takaisinmaksuaika on jopa 5 vuotta, riippuen haetun lainan määrästä. Lainaa lyhennetään lyhennyssuunnitelman mukaisesti vakiosummalla Bondoran asiakastililtä. Bondora lähettää asiakkaalle aina sähköpostiviestin lähestyvästä eräpäivästä.

Haluaisitko sijoittaa?

Bondora mahdollistaa myös rahan sijoittamisen. Yritys on johtava toimintaympäristö, joka mahdollistaa sijoittamisen Eurooppalaisiin henkilölainoihin. Toiminta alkoi vuonna 2009 ja siitä lähtien Bondora on käsitellyt yli 400 miljoonan euron arvosta lainoja ensiluokkaisille ja lähes ensiluokkaisille lainanottajille. Yli 8400 sijoittajaa on rahoittanut 35 miljoonaa euroa lainoina ja saaneet siitä tuottoina yli 4 miljoonaa euroa korkoina. Sijoittajat ovat monesta eri maasta, he ovat joko yksityishenkilöitä muutaman tuhannen euron sijoituksilla tai esimerkiksi ammattimaisia sijoittajia, jotka sijoittavat satojatuhansia euroja. Sijoittajat rahoittavat lainat suoraan, jolloin käsittelykustannuksia on mahdollista pienentää ja perinteistä pankkitoimintaa yksinkertaistaa. Sijoittavat saavat pitää korkotuotot. Täsmällisesti arvioiduille lainanhakijoille se merkitsee houkuttelevampia lainaehtoja, kuin mitä perinteiset luottokorttiyhtiöt, pikaluottoyritykset tai pankit pystyvät tarjoamaan. Bondoralla ei ole piilomaksuja tai piilopalkkioita. Kun lainahakemus tulee rahoitettavaksi, peritään lainanhakijalta pieni veloitus sekä kiinteä kuukausittainen asiakastilin hoitomaksu, nämä lisätään lainanantajille maksettujen korkojen päälle.

Henkilölainat ovat hyvä vaihtoehto sijoittaa korkosijoitusten sijaan. Henkilölaina tuottaa kuukausittaista kassavirtaa lainanlyhennyksien sekä koron maksun muodossa. Henkilölainat ovat korkeampikorkoisia kuin kiinnelainat tai autolainat, koska ne ovat keskikokoisia, yleensä vakuudettomia lainoja, joissa takaisinmaksu on 3 – 60 kuukauden sisällä, ja yleisesti hyvin kalliita perinteisempien pankkien käsitellä. Henkilö- ja ammattisijoittajille tarjoutuu siis erinomaisen korkeat tuottomahdollisuudet. On kuitenkin muistettava, että on kyse riskisijoituksesta, koska haetut lainat ovat vakuudettomia.
Rekisteröityminen on ilmaista.

Yhteystiedot:
isePankur AS
A.H.Tammsaare tee 47, 11316 Tallinna
Viro

asiakaspalvelu@bondora.com

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Bondora lainaa 500 – 10 000 euroa”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KILPAILUTETAANKO LAINATARJOUS ?

Edullista lainaa voit kilpailuttaa mm. Omalainalla

Esimerkiksi 7000 € lainan
lyhennys on vain 94 €/kkSiirrytäänkö lainahakemukselle ?

  • Kilpailutettu laina on aina edullisin
  • Kuluttajille ilmainen palvelu
  • 100% suomalainen ja suomenkielinen palvelu
  • Suomen suosituin lainanantaja 500 - 35.000 € lainoille
Harmi ettei sopiva lainamuoto löytynyt tällä erää...

Ehkä haluat osallistua kilpailuun, josta voit voittaa Jopon?

sulje
Hienoa, onnistui.
Torjuaksemme roskapostia vaadimme vahvistuksen. Muista vahvistaa sähköpostiinne saapuva ilmoitus, niin saat välittömästä meiltä lainatarjouksen.