Bigbank laina

Bigbank laina on Baltian suurin lainatalo

Bigbank lainan tärkeimmät tiedot:

  • Lainaa 2000-20 000 euroa
  • Ei vakuuksia
  • Takaisinmaksuaikaa 6-72 kuukautta
Siirry BIGBANK -palveluunHae tästä lainaa

 

Bigbank on yksi Baltian suurimmista lainanmyöntäjistä

Bigbank AS on yritys, joka tarjoaa asiakkailleen määräaikaistalletuksia sekä kulutusluottoja hyvällä asiantuntemuksella. Yritys on perustettu Tartossa vuonna 1992 ja se toimii myös monessa maassa kuten Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa ja Suomessa käyttäen yhtenäistä Bigbank -tavaramerkkiään. Bigbank on asiakaskeskeinen ja yrityksellä onkin hyvät voimavarat keskittyä asiakkaisiinsa perusteellisesti sekä arvioida heidän mahdollisuuksia henkilökohtaisesti. Bigbank on nopea ja joustava lainanmyöntäjä, joka tarjoaa palvelujaan milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta.

Bigbank myöntää nopeasti ja vaivattomasti lainaa. Hakija voi hakea lainaa yrityksen verkkosivuilla olevalla hakemuksella, hakemuksen voi allekirjoittaa verkossa. Vakuudetonta lainaa on mahdollista saada 10 000 euroon asti, 6-72 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yhteishakijan kanssa lainaa on mahdollista saada enemmän, jopa 20 000 euroa. Isommalla lainalla on laina-aikaa 6 kuukaudesta 120 kuukauteen.m Lainaa voivat hakea vähintään 22-vuotiaat Suomen kansalaiset tai Suomessa vakituisesti asuvat, oleskeluluvan omaavat henkilöt. Hakijan nettotulot tulee olla hakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200 euroa/kuukaus eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Haetun kulutusluoton yksityiskohdat, kuten esimerkiksi kustannukset kirjataan lainan sopimusehtoihin. Jos lainaa on haettu esimerkiksi 6 000 euroa ja takaisinmaksuajaksi on valittu viisi vuotta, kuukausieräksi tulee 148 euroa. Kuukausittainen maksu sisältää myös tilinhoitomaksun. Lainaan tulee lisäksi sopimusmaksu, joka on 195 euroa. Luoton kokonaiskuluksi tulee yhteensä 8 868 euroa, jossa nimelliskorko on esimerkkitapauksessa 13,9 % ja todellinen vuosikorko 19,7 %.

Tyytyväisyystakuu lainalle

Bigbankilla on myös ainutlaatuinen ominaisuus – tyytyväisyystakuu. Jos lainanhakija ei ole tyytyväinen lainaansa, voi lainasumman palauttaa 60 päivän sisällä sen myöntämisestä, ilman kuluja.

Bigbank AS
PL 334
00101 Helsinki

Pääkonttori Suomessa:
Erottajankatu 5
00130 Helsinki

info@bigbank.fi

Puhelin 09 4259 9691, asiakaspalvelu avoinna ma-pe 8-18
Faksi 09 2319 4308
Skype bigbank.fi

 

 

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.