Bank Norwegian

Bank Norwegian Suomi lainaa nopeasti jopa 40000 euroaBank Norwegian tiedot:
[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Luotettava ja kilpailukykyinen
  • Lainaa jopa 40 000 euroa
  • Takaisinmaksuaikaa 15 vuotta

 

[su_button url=”/hae-banknorwegian/” target=”blank” style=”stroked” background=”#31722f” color=”#f6f6f6″ size=”7″ radius=”5″ icon=”icon: chevron-right” text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ desc=”Hae tästä lainaa”]Siirry hakemaan lainaa[/su_button]

Bank Norwegian lainaa nopeasti

Bank Norwegian on verkkopankki, joka on suunnattu yksityisille markkinoille. Asiakkaan on mahdollisuus saada pankin kautta selkeitä, standardisoituja laina- sekä talletustuotteita. Bank Norwegian tarjoaa parhaimmat ratkaisut rahoituspalveluiden hankkimiseen sekä käyttöön, tässä auttavat teknologia sekä uusimmat innovaatiot. Luotettavan pankin lainatarjoukset sekä ehdot ovat markkinoiden parhaita. Verkkopankki tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoa suoraan ja myös yhteistyössä Axo-rahoituksen kanssa.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Bank Norwegian tarjoaa hakijalleen lainaa 1000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia. Kulutusluoton hakeminen tapahtuu verkkohakemuksella. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja lainapäätöksen saa nopeasti. Lainanhakijan tulee olla 23-vuotias ja Suomen väestörekisterissä vähintään 3 vuotta. Lainaa ei myönnetä, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintää. Bank Norwegian tekee kaikista asiakkaistaan luottokelpoisuuskartoituksen ennen kuin myöntävät kulutusluoton. Lainaan tuleva korko on henkilökohtainen ja se vaihtelee 4,99 % – 19,99 % välillä. Lainaehdot päätetään aina luottokartoituksen jälkeen. Esimerkkinä 10 000 euron laina, viidelle vuodelle 8,88% esimerkkikorolla (todellinen vuosikorko 10,37%) kokonaiskustannus on 12 720,10 euroa, joka tarkoittaa 270 euron kuukausilyhennystä.

Bank Norwegian – maksuton talletustili

Bank Norwegian tarjoaa talletustili mahdollisuuden. Tilillä on yksi markkinoiden parhaimmista talletuskoroista. Talletustilin talletuskorko on 1,25% jo heti ensimmäisestä eurosta aina 200 000 euroon asti. Tilin avaaminen on maksutonta, eikä sille ole määritelty nostorajoituksia tai minimitalletusta. Talletustili on helppo avata täyttämällä hakemus Bank Norwegianin verkkosivuilla. Kaikki talletukset ovat suojattu norjalaisia pankkeja koskevalla talletussuojalla.

 

Jätä kommentti