loma

Loma ja laina

TNS-Gallupin tekemeä kyselytutkimus paljastaa, että seitsemän henkilöä kymmenestä ei ota velkaa lomaansa varten.

Kolme kymmenestä siis harkitsee kuitenkin lainan ottamista? Ei välttämättä, mutta kesäisin joka kymmenes suomalainen uskoo turvautuvansa lainarahaan, jotta lomasta selviytyy taloudellisesti. Yleisin lainasumma, joka lomaa varten nostetaan on noin 500 euron tuntumassa. Vain muutama prosentti lomaa viettävistä uskoo tarvitsevansa tätä enemmän rahaa.

Read moreLoma ja laina

Viisi kohdetta rahoitukselle

Vakaa talous sekä säästäminen ovat asioita, joita tavoitellaan ja silloin tällöin saavutetaankin. Joskus tulee kuitenkin tilanteita, joissa on tarvetta ulkopuoliselle rahoitukselle.

Silloin kun oma talous on hyvässä tasapainossa ja maksukyky kunnossa, voi ulkopuolelta saatava rahoitus olla järkevä valinta yllättäviä menoja, kuten vaikkapa harrastuksia, juhlia tai hankintoja varten. Rahoituksen avulla rahan käyttöä on mahdollista pitää tasaisena suurempienkin hankintojen yhteydessä.

Käyttötiliä ei tarvitse tyhjätä kriittiselle rajalle. Lainanhakuun ja rahojen sijoittamiseen on viisi suosittua kohdetta.

Read moreViisi kohdetta rahoitukselle

KILPAILUTETAANKO LAINATARJOUS ?

Edullista lainaa voit kilpailuttaa mm. Omalainalla

Esimerkiksi 7000 € lainan
lyhennys on vain 94 €/kkSiirrytäänkö lainahakemukselle ?

  • Kilpailutettu laina on aina edullisin
  • Kuluttajille ilmainen palvelu
  • 100% suomalainen ja suomenkielinen palvelu
  • Suomen suosituin lainanantaja 500 - 35.000 € lainoille
Harmi ettei sopiva lainamuoto löytynyt tällä erää...

Ehkä haluat osallistua kilpailuun, josta voit voittaa Jopon?

sulje
Hienoa, onnistui.
Torjuaksemme roskapostia vaadimme vahvistuksen. Muista vahvistaa sähköpostiinne saapuva ilmoitus, niin saat välittömästä meiltä lainatarjouksen.