Autolainan kulut pienemmiksi

Autolainan kulut on mahdollista minimoida pienellä vaivalla, jolloin säästyy rahaa suurempiakin summia muita rahanmenoja varten.  Useat autoliikkeet tarjoavat autolle lainaa suoraan liikkeestä ja silloin lainan vakuutena toimii ostettava auto. Tässä tapauksessa auton käsirahan on oltava kuitenkin suurempi. Autolainaa harkitessa, kannattaa miettiä olisiko yksityislaina kuitenkin parempi vaihtoehto. Yrityksiä, jotka myöntävät yksityislainaa, on monia. Esimerkiksi Zmarta on yksi tällainen, joka tekee yhteistyötä useamman pankin ja lainaa myöntävän yrityksen kanssa. Kun yksityislainaa on ottamassa, ei hakijan tarvitse edes ilmoittaa millaista autoa on ostamassa eikä lainan myöntämistä varten vaadita käsirahaa.

Autolainan kulutAutolainan kulut hallintaan

ovat usein huomattavan suuret verratuna talouden ansiotuloihin. Asia ratkeaa kuitenkin helposti. Auton vaihtoa varten ei välttämättä tarvita uutta lainaa, vaan vanhan auton lainasumma siirtyy uuteen autoon. Lainaa kannattaa kuitenkin tarkastaa, markkinoilla voi hyvin olla edullisempia vaihtoehtoja joissa kuukausikulut ovat pienemmät. Lainan kilpailuttamalla on mahdollista säästää rahaa ja saada mahdollisimman hyvät lainaehdot ja matala lainan korko.

Zmarta tarjoaa lainaa asiakkailleen 500 eurosta aina 40 000 euroon asti. Lainatarjouksen saa useammasta luottoa myöntävästä yrityksestä, joista asiakas valitsee itselleen parhaimman. Toinen hyvä vaihtoehto minimoida autolainan kulut, on Lendo.

Jätä kommentti