Apua lainan maksuun

Tämän päivän (Tammikuu 2016) taloustilanne ei valitettavasti ole kovin stabiili ja voi muuttua suuntaan tai toiseen hetkessä.
 Oli tilanne työ- ja talousmarkkinoilla mikä tahansa, on joka tapauksessa älykästä ennakoida elämää eteenpäin, karsia turhia kuluja ja ennen kaikkea lainakuluja – se on kulu josta maksat usein korkeinta korkoa, joka kuukausi.

Näin saat nokkelasti apua lainan maksuun

Tietysti järkevintä olisi välttää turhien kuluerien muodostuminen ennakoidusti, mutta tämä on harvoin mahdollista – elämässä tulee tilanteita jolloin lainaa on vain välttämätöntä ottaa hetkellisesti. Jos taloudessanne on kuitenkin jo vankka lainoittuminen päässyt tapahtumaan, ei hätää, tilanne on pelastettavissa kivuttomin toimin ja vieläpä täysin veloituksetta.

Kartoita lainamarkkina uudelleen ja kilpailuta

Kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä on Suomessa monia ja lainapalvelut ovat lähes poikkeuksetta maksuttomia. Lainaa tarjoavat yritykset auttavat joko yhdistämään nykysiä lainoja tai löytämään parhaimmat lainatarjoukset ja uuden lainan. Vertailua tekemällä kulutusluoton hakija säästää jopa satoja euroja, ainakin markkinointimateriaaleissa. Lainan säästölle ei voida antaa tarkkaa säästösummaa, sillä kotitalouksien lainoittumisasteet ovat niin erilaiset.

Monet lainaa ottavat hankkivat kalliita ja epäedullisia luottoja aivan turhaan. Autat helpoiten itseäsi menemällä omaan pankkiisi ja kartoitatte lainoittumisasteen yhdessä virkailijan kanssa. Perinteisistä pankeista ei kuitenkaan yleensä saa lainaa ilman vakuuksia, joten useimmiten on helpoin asioida yksityisten lainanantajien kanssa. Näitä yrityksiä taas on aivan liian monta joista valita. Miten valitsen edullisimman lainan? Helppoa, esimerkiksi Zmarta, Lendo ja Freedom Rahoitus ovat yrityksiä, joilta saat erinoimaisen yksityislainatarjouksen. Yksityislainojen avulla on mahdollista alentaa lainakorkoja sekä saada paremmat lainaehdot.

Kulutusluottojen lainakäsittelijät auttavat asiakkaitaan säästämään useamman sata euroa joka kuukausi. Monet lainayritykset, kuten esimerkiksi Yhdistälainoja ja Lainavertaaja antavat hakijalle lainatarjouksia useilta eri pankeilta sekä lainanantajilta. Nämä yritykset tietävät, miten hakemuksen lähettäjälle saadaan parhaimmat lainaehdot missäkin tilanteessa.

Lainan hakeminen on kaikissa tapauksissa nopeaa ja vaivatonta eikä hakemuksen lähettäminen sido hakijaa mihinkään. Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta. Edullisemmalla korolla varustetun lainan saaminen helpottaa arkihuolia, joten suosittelemme kokeilemaan millaisen kulunalennuksen pystytte saamaan omalle taloudellenne.

Jätä kommentti