Ainalaina

Ainalaina.fi on Tamperelainen pikavippi

Ainalaina lainan tärkeimmät tiedot:[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Lainaa 50-2000 euroa
  • 21-vuotta täyttäneille
  • Lainapäätös ilman kuluja
    [/su_list]
[su_button url=”/hae-ainalaina” target=”blank” style=”stroked” background=”#31722f” color=”#f6f6f6″ size=”7″ radius=”5″ icon=”icon: chevron-right” text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ desc=”Hae tästä lainaa”]Siirry Ainalaina-palveluun[/su_button]

 

Helppo ja Vaivaton laina

Ainalaina on yksityishenkilöille suunnattu, suomalainen luottopalvelu, jonka tarjoaa Oy Netford Capital Ltd. Ainalainan myöntämä luotto on helppo ja vaivaton tapa saada kevennystä rahahuoliin. Lainasta ei koidu kustannuksia, jos luottoa ei nosteta. Hakijalla on mahdollisuus päättää, paljonko lainaa halutaan nostaa ja nostaako sen joko yhdessä tai useammassa erässä tililleen. Myönteinen lainapäätös ei kuitenkaan velvoita tilin käyttämistä.

Lainaa 50 – 2000 euroa 21-65 vuotiaille

Ainalaina tarjoaa luottoa 50 eurosta aina 2000 euroon asti. Lainan hakijan tulee olla yli 21-vuotias, mutta kuitenkin alle 65-vuotias, maksukykyinen Suomen kansalainen. Lainaa saadakseen, hakijan tulee olla maksukykyinen ja saada säännöllisiä tuloja. Hyväksyttyyn lainapäätökseen tarvitaan myös kiinteä katuosoite ja matkapuhelinliittymä.

Lainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta ja sitä voi hakea mihin vuorokauden aikaa tahansa. Hakemus täytetään Ainalainan verkkosivuilla ja lainapäätöksen saa pian. Myönteisen päätöksen jälkeen, haettu raha siirtyy tilille puolessa tunnissa.

Lainan miniminosto on 50 euroa, mutta lainan voi nostaa myös kerralla kokonaan. Lainaa maksetaan takaisin omavalintaisena eräpäivänä, laskutustapoina on valittavissa joko paperi- tai sähköpostilasku. Paperilasku lähetetään ilmoitettuun kotiosoitteeseen. Laskutuspäivä on 27 päivää ennen laskun eräpäivää ja sen summa on laskutuspäivänä avoinna olevan lainamäärän mukainen. Laskun summa koostuu puolista niistä nostoista korkoineen sekä kuluineen, jotka ovat olleet hakijan käytössä vähintään yhden kuukauden ajan eräpäivään mennessä. Lainan lyhennys on siis vähintään puolet avoinna olevasta kokonaissummasta, sisältäen korot ja kulut sekä lainapääoman. Ainalaina laskuttaa tilinhoitomaksua 5 euroa kuukaudessa, jos tilillä on avointa saldoa.  

 

Oy Netford Capital Ltd yritystiedot
PL 78 (Pyhäjärvenkatu 5 A 2. krs)
33211 Tampere
Puhelin 0600-30 17100 (1,52 €/min) puhelinasiakaspalvelu vastaa päivittäin 24 h vuorokaudessa.

[email protected]

Jätä kommentti