Aasa: lainaa 2000€ – 5000€

Aasa.fi

Aasa lainan hakeminen on helppoa

Aasa ei vaadi sinulta mitään lisädokumentteja. Riittää että täytät lainahakemuksen ja syötät vain Aasan hakemuksella kysytyt tiedot. Aasa laina asiakkailla on omat sivut, jonka avulla voit tarkastella hakemiasi lainoja ja lainatarjousta.

Laina Aasalta ilman vakuuksia

Aasa–laina on sopiva sinulle, mikäli olet 20-vuotta täyttänyt ja asut Suomessa.

Lainahakemuksen täyttäminen verkossa vie noin 5 minuuttia. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen, saat lainan tilillesi ja rahat voit käyttää miten itse haluatkaan. Laina maksetaan takaisin valitsemassasi kuukausierien määrässä, eli 6 – 60 kk:n maksuajalla.

Aasa-lainan hakemuksessa tarvittavat tiedot ovat:

  • Puhelinnumero
  • Toimiva sähköpostiosoite
  • Ajantasaiset yhteystiedot
  • Pankkitilin tiedot

Hakemuksessa pyydetään myös tietoja työsuhteestasi tai muista säännöllisistä tulonlähteistäsi. Näitä tietoja käytetään vain lainahakuprosessiin, tietenkään kukaan ei soita työpaikallesi tai kysele ulkopuolisilta laina-asioihisi liittyen. Kun lainahakemus on tehty, saat lainapäätöksen välittömästi.

 

Saat luottopäätöksen välittömästi.

Suomalainen rahoitusyhtiö, joka myöntää lainaa 2000 – 10 000 euroa Suomessa asuville, yli 20-vuotiaille luotto- ja oikeustoimikelpoisille hakijoille. Yritys tarjoaa nopean, joustavan ja edullisen vakuudettoman rahoituksen.
Lainaa on helppo hakea ja se onnistuu vaikket olisi Aasa Oy:n asiakas entuudestaan. Haku on mahdollista tehdä netissä verkkohakemuksella tai myös puhelimitse Aasan asiakaspalvelun kanssa. Lainahakemus käsitellään luottamuksellisesti ja nopeasti, päätöksen saa jopa saman päivän aikana. Jotta lainan hakeminen onnistuu, sinulla tulee olla säännölliset työ- ja eläketulot, työsuhteesi voi olla myös määräaikainen.

Vuosikorko?

Aasalla lainan vuosikorko vaihtelee lainasumman ja -ajan perusteella, oman lainasi todellisen vuosikoron saat aina ennen lainasopimuksen hyväksymistä. Lainaehdot toimitetaan kuluttajansuojalain edellyttämällä tavalla kaikille asiakkaille, joille laina myönnetään.

Yhteystiedot:

Postiosoite,
Aasa Oy
Konalantie 6-8 B
00370 Helsinki

Asiakaspalvelu
Avoinna arkisin klo 09:00 – 17:00
Sähköposti: asiakaspalvelu@aasa.fi
Puhelin: 0600 04045
Fax: +358 9 85657366

Puheluhinnat Suomesta suomalaisten operaattoreiden
liittymistä soitettaessa:
0,96 €/min + pvm/mpm

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.