Aasa – Tonnilaina, vaihtoehto pikavipille?

tonnilaina2Tonnilaina on erittäin kätevä lainapalvelu silloin, kun haluat lainata tuhat euroa ilman vakuuksia. Tonnilainan palvelusta voit saada 1000 euroa lainaa 19 kuukaudeksi. Lainan takaisinmaksu hoidetaan järkevällä, pienellä kuukausierällä.

Tonnilainan lainasumma on aina 1000 euroa ja laina-aika kiinteä 19 kuukautta, joten palvelu on helppouden lisäksi myös läpinäkyvä. Saat tuhat euroa tilillesi heti kun allekirjoitat lainasopimuksen.

Lainan voi maksaa takaisin koska tahansa

Voit maksaa lainan takaisin myös etuajassa, ilman lisäkustannuksia. Lainassa on myös maksuton 14 päivän peruutusaika, mikäli tulet toisiin ajatuksiin. 14 päivää lasketaan lainan nostohetkestä. Voit siis halutessasi käyttää palvelua kun “kottia”.

Tonnilainan lainapalvelu on tarkoitettu raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille, eli hakijalla ei voi olla maksuhäiriömerkintää. Lainan nostavat ne, jotka haluavat arkeensa joustoa tai yllättäviin menoihin rahoitusta hakeville.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KILPAILUTETAANKO LAINATARJOUS ?

Edullista lainaa voit kilpailuttaa mm. Omalainalla

Esimerkiksi 7000 € lainan
lyhennys on vain 94 €/kkSiirrytäänkö lainahakemukselle ?

  • Kilpailutettu laina on aina edullisin
  • Kuluttajille ilmainen palvelu
  • 100% suomalainen ja suomenkielinen palvelu
  • Suomen suosituin lainanantaja 500 - 35.000 € lainoille
Harmi ettei sopiva lainamuoto löytynyt tällä erää...

Ehkä haluat osallistua kilpailuun, josta voit voittaa Jopon?

sulje
Hienoa, onnistui.
Torjuaksemme roskapostia vaadimme vahvistuksen. Muista vahvistaa sähköpostiinne saapuva ilmoitus, niin saat välittömästä meiltä lainatarjouksen.