Voita laadukas tablet tietokone

Voita Lenovo A7 tablet

Voita itsellesi Lenovon tablet!

Osallistu ja voita itsellesi Lenovo 7″ tablet tietokone:

Tähän kilpailuun osallistuminen kilpailuun on todella helppoa! Olet mukana kisasssa jakamalla kilpailua haluamassasi sosiaalisessa mediassa TAI vain jättämällä yhteystietosi tämän sivun lomakkeelle.

OSALLISTU TÄSTÄ:

Headline

Jos osallistut somessa, otamme sitä kautta yhteyttä voittajiin yksityisviestinä, jos osallistut sähköpostilla, vastaamme sähköpostiisi. Onnea kisaan! Voittajat ratkeavat sopivasti 17.12.2016. Voittajan nimi ilmoitetaan tällä sivustolla mikäli saamme siihen voittajalta luvan.

Löytääksemme voittajat twitteristä, facebookista tai instagramista linkkaathan kilpailusivuumme lyhytlinkillä http://bit.ly/voita-tablet ja käytäthän hashtagia: #tabletkisa | Jos et ole sosiaalisen median käyttäjä voit aivan yhtä hyvin osallistua kilpailuun yllä olevalla lomakkeella tai perinteisesti, lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen kilpailut (at) kulutusluottovertailu.info. Onnea kisaan!

LENOVO 7″ TABLET

Lenovo A7-10 on 7-tuumainen Android 4.4 (uusi Kit-Kat) -tabletti 1024 x 600 -resoluutioisella IPS-luokan paneelilla. Sen tehopuolesta vastaa 1,3 GHz -neliydinsuorittin. Tablet on myös varustettu etukameralla sekä todella laadukkailla stereokaiuttimilla. Laite kulkee helposti mukanasi minne tahansa, sillä se painaa vain 270 grammaa ja  sen paksuus on vaivaiset 8,9 mm! Tämä tabletti sisältää kaikki tarpeelliset yhteydet päivittäiseen käyttöön, Wi-Fi 802.11b/g/n sekä Bluetooth 4.0 – Osallistu ja voita itsellesi tästä aito Lenovo tablet! Lenovo ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä.

 

Voita laadukas tablet tietokone 4.76/5 (95.11%) yhteensä 45 ääntä

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someone

Kommentoi