Limiitti

Limiitti.fi - suomalainen laina

 • Ensimmäinen 500 euroa ilman nostokuluja
 • Lainaa 50-3000 euroa
 • Helppo hakea, nopea lainapäätös
Hae lainaa Limiitti.fi -palvelusta.Klikkaa tästä

 

Limiitti.fi on Suomessa, vuonna 2006 perustettu luotonmyöntäjä.

Limiitti.fi on Suomessa, vuonna 2006 perustettu luotonmyöntäjä. Yritys on Tact Finance Oy: n lainapalvelu, joka on jo myöntänyt sadoilletuhansille suomalaisille rahahelpotusta päivittäisiin kulutustarpeisiin. Limiitti edustaa asiakasystävällisiä sekä helppokäyttöisiä rahoitusalan palveluita, joita on joustava ja helppo käyttää ajasta tai paikasta riippumatta. Limiitti tekee läheistä yhteistyötä eri viranomaisten kanssa luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Limiitti myöntää luottoa yli 22-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on vakituinen osoite Suomessa. Lainan myöntämiseksi, hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa moitteettomasti, ilman luottohäiriömenrkintää. Lainaa voi hakea verkkopankkitunnuksia käyttäen Limiitti.fi verkkosivuilta tai tekstiviestillä. Lainapäätöksen saa nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Limiitin luottoa voi hakea 50 eurosta aina 3000 euroon asti. Myönnetyn lainan luottoraja riippuu hakijan riskiarviosta, se voi olla eri summa, kuin hakijan hakema määrä. Asiakkaalle myönnetty laina on jatkuva ja jos lainaa lyhennetään sopimuksen mukaisesti, voi Limiitti nostaa lainasumman aina uudelleen lainan maksimimäärään asti. Limiitin myöntämä luotto on jatkuen lainansaajan käytettävissä, ilman luotonmyöntäjän erillistä lainapäätöstä. Uuden noston on aina oltava 50 euroa tai suurempi summa.
Lainan takaisinmaksu suoritetaan kuukausierissä sopimuksessa sovitulla tavalla. Kuukausierä muodostuu Limiitin hinnaston mukaisesta nostokulusta, lainan korosta, maksamatta olevan pääoman lyhennyksestä ja mahdollisista hinnaston mukaisista maksuista.
Lainan korko ilmoitetaan aina lainasopimuksessa, jonka asiakas saa heti täytettyään lainahakemuksen ja saatuaan sille myöntävän lainapäätöksen. Lainan todellinen vuosikorko lasketaan lainanhakijalle esimerkkitapauksessa, johon on arvioitu maksettavaksi laina korkoineen ja kuluineen, silloin kun käytetyn lainan määrä vastaa myönnettyä luottorajaa.

Esimerkki lainasta:

 • Lainasumma 1200 euroa
 • Lainan kaikki kulut 180 euroa
 • Kuukausierä 250 euroa
 • Maksuaika 20% lyhennyksin

YHTEYSTIEDOT:

Tact Finance Oy, yritystiedot Fonectassa ja Suomen asiakastiedossa
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku
Puhelin 010-219 5500
Faksi 010-219 5519
asiakaspalvelu @ limiitti.fi

Palvelun tarkoitus on kertoa lainoista ja lainan myöntäjistä, joten kommentointisi on arvokasta tietoa muille lainanhakijoille.

Jos sinulla on kokemuksia Limiitti.fi palvelusta, ole hyvä ja kerro niistä alla olevaan keskusteluun.

Limiitti 3.80/5 (76.00%) yhteensä 5 ääntä

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someone

About Larry Hagman

2 Responses to “Limiitti”

Read below or add a comment...

 1. pentti saario says:

  Aivan törkeää koronkiskontaa. Annetaan ymmärtää että lainan kaikki kulut ovat 180 e jonka jälkeen lyhennetään lainaa vain pois. Todellisuudessa korot ovat joka kuukausi korkeammat kuin lyhennys. Koronkiskurit.

 2. Viivi says:

  Nettisivuilla luki viikolla 29 että tällä viikolla nostot ilman nostokuluja. Olivat kuitenkin lisänneet nostokulut luottoon ja asiakaspalvelussa väittäävät että ei ole missään sellasta lukenut. Lähdeppä jälkikäteen todistamaan… eivät kuulemma osaa sanoa mistä asiakas on sellaista saanut päähänsä. Ja nimenomaan noston tein sen takia kun piti olla ilman nostokuluja. Huijarifirma. Ja törkeä asiakaspalvelu.

Kommentoi