Lainanhaku ohjeet. Miten haen lainaa netistä?

Kun talouden rahatilanne tiukkenee, tulle joskus tarvetta saada lainaa nopeasti. Perinteisten pankkien kautta ongelmaksi muodostuu useimmiten juuri lainnan saaannin vaikeus ja hitaus. Useimmiten lainan tilille maksu, eli käyttöön saaminen kestää kauemmin, kuin olisi vara odottaa, varsinkin kun pitää tehdä välittömiä maksuja. Jos ystävät ja perhe eivät ole vaihtoehtona, sinun täytyy ehkä turvautua kulutusluottoja ja pikalainoja myöntäviin tahoihin.

Lainanhaku vaiheet, lue ohjeemme ja lainanhaku on helppoa.

Lainanhaku

Lainanhaku helpoksi

1Aloita lainanhaku etsimällä sopiva lainan myöntäjä

Päätettyäsi lainasumman, on lainanhaku helppoa ja voit jatkaa vaiheeseen 2. Ellet ole vielä päättänyt lainasummaa, näet Kulutusluottovertailumme suositukset edullisimmiksi lainan hakupaikoiksi. Lainasummat ovat listattuna valikossa, ole hyvä.

Täytä lainahakemus verkkosivulla

Täytä lainahakemus verkkosivulla

2Täytä lainahakemus verkkosivulla

Lainan hakeminen verkkohakemuksella on yleensä todella vaivatonta ja nopeaa. Lainahakemuksella kysytään perus henkilö- ja yhteystietosi sekä henkilötunnuksesi. Lainanantajien verkkosivustojen yhteydet ovat suomessa todella hyvin suojattuja, joten ei huolta. Luotonantajat ja pankit käyttävät vahvimman tason salausta, joten tietosi ovat turvassa. Lainahakemuksella kysytään totta kai myös tilinumerosi, jolle haluat lainan maksettavan joten ota se esiin jo ennen hakemuksen täyttämistä. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa mutta jos jäät etsimään pankkitietojasi puoleksi tunniksi, vanhenee hakemuksen istunto ja joudut aloittamaan alusta.

Odota lainan hyväksymistä

Odota lainan hyväksymistä

3Odota lainan hyväksymistä

Kun lainahakemuksesi on käsitelty, saat joko hyväksytyn lainapäätöksen, lisätietojen pyynnön tai hylätyn lainatarjouksen hakemallesi lainasummalle.

Hyväksy lainaehdot

Hyväksy lainaehdot

4Hyväksy lainaehdot

Kiinnitä erityistä huomiota lainatarjouksen todelliseen vuosikorkoon, kuukausittaisiin lainanhoitokuluihin sekä mahdollisiin muihin maksuihin kuten lainanavausmaksu. Useimmat lainat ovat maksettavissa takaisin million tahansa ilman lisäveloitusta. Tarkista että näin on. Katso myöskin että lainatarjouksessa ilmoitettu korko on vuosikorko, eikä kuukausikorko. Suomalaisissa lainoissa on pakko ilmoittaa lainan todelliset KSL:n (kuluttajansuojalaki) velvoittamat lainalausekkeet ja useimmiten näin myös on ilmoitettu.

Saat rahat tilillesi usein jo 15 minuutissa

Saat rahat tilillesi usein jo 15 minuutissa

5Saat rahat tilillesi, usein jo 15 minuutissa

Kun lainanantajan on myöntänyt lain an ja sinä olet hyväksynyt sen, siirretään lainasumma usein välittömästi, jopa 15 minuutissa tilillesi. Olet nyt täysin oikeutettu käyttämään lainan mihin tahansa tarkoitukseen.

Tarvitsetko lainaa tilille nopeasti, jopa 15 minuutissa?

Alla ohjeet nopean lainan hakemiseksi.

Markkinoilla on useita turvallisia tahoja, joidenka kautta lainan hakeminen on nopeaa, mutkatonta ja edullista. Markkinoilla on jopa ilmaisia lainoja tarjoavia yrityksiä, joita kannattaa tiukan paikan tullen käyttää. Lue tästä ohjeet nopean lainan hakemiseen verkossa. Lisää nopeista lainoista voit lukea esimerkiksi tältä lainanhakua käsittelevältä sivustolta.

Lainanhaku ohjeet. Miten haen lainaa netistä? 4.25/5 (85.00%) yhteensä 12 ääntä

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someone

About Larry Hagman

Kommentoi