Autolaina edullisesti

Autolainaa 40000 euroon astiAutolaina, eli autorahoitus on kulutusluotto, joka hankitaan auton ostamista varten. Autolaina on poikkeuksetta osamaksusopimus ja autolainoja tarjoavat niin pankit, autoliikkeet kuin erilaiset luottoyhtiötkin. Edullisimmat autolainatovat liki poikkeuksetta pankkien myöntämät vakuudelliset kulutusluotot. Poikkeuksiakin on ja esimerkiksi uuden auton ostoon saatat saada autolainan jopa 0,9 prosentin korolla.

Autolaina  ja vakuudet

Autolainaa voit hakea niin uuden kuin käytetynkin kulkuneuvon ostamista varten. Jos valitsemasi lainanantaja edellyttää autolainaasi vakuutta, sellaisena toimii  useimmiten ostoamasi  ajoneuvo. Muuta vakuutta ei autolainaan yleensä vaadita.

Autolainan lyhennys

Autolainaa lyhennetään tavallisesti kuukausimaksulla. Autolaina toimii siis aivan kuin mikä tahansa osamaksusopimus.

Maksuaika?

Maksuaikaa saa autolainoille normaalisti 1-6 vuotta, eli 12 – 60 kuukautta. Tyypillisin autolainan pituus on 48 kuukautta, mutta ostettavan auton ikä vaikuttaa maksuajan pituuteen. Useasti uusiin autoihin valitaan niiden korkeamman hankintahinnan vuoksi 60 kuukauden ja jopa 120 kuukauden maksuaikoja.

Käsiraha

Autolainan saamisen edellytyksenä on usein edellytyksenä, että pystyt maksamaan käsirahana 10-25 % auton hinnasta. Useimmiten käsirahaksi muutetaan vaihdossa tuleva ajoneuvo.
Mistä autolainaa voi hakea?

Autolaina pankista?

Myös tavalliset pankit tarjoavat autolainoiksi käyviä, tavallisia kulutusluottojaan. Vaikka useimmiten autolainaa hankitaan suoraan autokauppiaalta auton oston yhteydessä, kannattaa olla tarkkana sillä autokauppias on myyjä ja  näillä kauppiailla on omia yhteistyötahoja, joiden kautta saadut komissiot houkuttavat tarjoamaan kiivaasti autolainaa juuri autoliikkeestä. Suosi tunnettuja tahoja, kuten tunnettu A1 autorahoitus ( Nordea) ja Euroopan suurin ja tunnetuin Santander.

Autolaina netistä?

Autolainaa voit nykyään hakea suoraan netissä, esimerkiksi SAV-Rahoitukselta tai suosittelemaltamme Freedom Rahoitukselta. Osuuspankin asiakkaana saat autolainaa myös OP-Pankista, jossa lainan hakeminen onnistuu nettihakemuksella.

Autolaina Freedom Rahoitukselta

Voit hakea jopa 30 000 euroa lainaa, vaikkapa autoa, venettä, asuntovaunua tai mitä tahansa muuta tarkoitusta varten.

Mistä halvin autolaina?

Aika ajoin autokauppiaat tarjoavat uskomattoman edullisia autolainoja. Esimerkiksi kesällä 2013 tilanne oli juuri tämänlainen. Tarkka ostaja saattoi havaita että kiivaana käynyt uusien autojen kauppa vauhditti käytettyjen autojen yhteydteen tarjottavia autolainoja siinä määrin, että niiden koroissa nähtiin 1,9 prosenttia ja 2.9 prosenttia kampanjaetuina. Autokauppiaiden käytettyjen autojen varastot olivat suuret ja varastointi on kallista. Lainaa myönnettiin huippueduin.

Pankkilainat pienissä summissa ottivat kuitenkin nopean käänteen ja pankit alkoivat tarjota pienempiä lainoja maltillisin ehdoin, nyt autolainaa saa edullisesti ja autokauppiaat kilpailevat asiakkaista tarjoamalla kylkiäisenä ilmaisia lisävarusteita ja muita etuja. Vuonna 2013 keskimääräisen autolainan todellinen vuosikorko oli 7,53 %. Saat tämän tasoisen lainan Freedom Rahoituksen kautta, lainan saaminen kestää 1-2 päivää hakemuksen jättämisestä.

Kulutusluottovertailun tekemä autolainavertailu löytyy tästä.
Esimerkiksi Autolainavertailu suomisivusto on keskittynyt ainoastaan autolainojen vertailemiseen.

Info:

Vuoden 2016 Tammikuussa esimerkiksi Jaquar tarjosi autorahoitusta 0% korolla ja ilman kuluja, mutta vain tuiki kalliiseen Jaquar mallistoon. Tämä korko on toki silloin ”leivottu” sisään auton hintaan tai huolto-ohjelmaan tai vaihtoehtoisesti eivät hyvitä kampanja mallistoonsa vaihtoautoista markkinahintaa.

Autolaina edullisesti 4.54/5 (90.82%) yhteensä 61 ääntä

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someone

About Larry Hagman

Kommentoi